Όροι Χρήσης

Καλωσορίσατε, και πάλι, στον ιστότοπο μας More Lemonade. Με την πρόσβαση στον ιστότοπό μας ή στις άλλες διαδικτυακές μας κοινότητες, συναινείτε με τους ακόλουθους όρους χρήσης και όλα τα αντίστοιχα νομικά θέματα που συνοδεύουν αυτούς. Με την πρόσβαση ή τη χρήση των διαδικτυακών μας κοινοτήτων, συμφωνείτε να ακολουθείτε και να δεσμεύεστε από αυτούς τους όρους. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης μας, δυστυχώς, θα πρέπει να σας ζητήσουμε να μην έχετε πρόσβαση στις κοινότητές μας. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε πάντα να αλλάξετε γνώμη και θα σας καλωσορίσουμε πίσω.

Ανταλλαγή πληροφοριών των κοινοτήτων της επιχείρησης More Lemonade

Κατά τη χρήση του ιστότοπου της More Lemonade ή των άλλων διαδικτυακών μας κοινοτήτων, ενδέχεται να λάβουμε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με εσάς, τις οποίες θα διατηρήσουμε εμπιστευτικά σύμφωνα με τους παρόντες Όρους Χρήσης και τις Πρακτικές & Δεσμεύσεις απορρήτου μας.

Πνευματικά δικαιώματα και δικαιώματα εμπορικών σημάτων της More Lemonade

Το υλικό που δημοσιεύτηκε από την More Lemonade στις διαδικτυακές κοινότητες της More Lemonade είναι ιδιοκτησία της More Lemonade. Με άλλα λόγια: Όλα τα δικαιώματα, ο τίτλος και τα συμφέροντα (συμπεριλαμβανομένων όλων των πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικών σημάτων και άλλων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας) στο περιεχόμενο που περιλαμβάνεται σε αυτόν τον ιστότοπο, όπως κείμενα, γραφικά, λογότυπα, εικονίδια κουμπιών, εικόνες, κλιπ ήχου, ψηφιακές λήψεις και συλλογή δεδομένων, είναι ιδιοκτησία της More Lemonade (ή άλλου μέρους που έχει παραχωρήσει άδεια χρήσης του υλικού του στην More Lemonade) και προστατεύεται από τους νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τους διεθνείς νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. Η επιχείρηση More Lemonade διατηρεί επίσης όλα τα δικαιώματα, τον τίτλο και τα συμφέροντα για το περιεχόμενο που δημοσιεύει στις άλλες διαδικτυακές κοινότητες του, όπως το Instagram.

Σεβαστείτε το υλικό στις διαδικτυακές κοινότητες της More Lemonade: Δεν μπορείτε να αναπαράγετε, αναδιανείμετε ή με άλλο τρόπο να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε υλικό χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεση της More Lemonade. Τα εμπορικά σήματα και η εμπορική παρουσίαση της More Lemonade δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν σε σχέση με οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία που δεν είναι της More Lemonade, με οποιονδήποτε τρόπο που είναι πιθανό να προκαλέσει σύγχυση στους πελάτες ή με οποιονδήποτε τρόπο που υποτιμά ή δυσφημεί την επιχείρηση More Lemonade.

Το υλικό που περιλαμβάνεται στις διαδικτυακές κοινότητες της More Lemonade μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπικούς, ενημερωτικούς σκοπούς και σκοπούς αγορών: Αυτό σημαίνει ότι συμφωνείτε ότι δεν θα διανείμετε, δημοσιεύσετε, μεταδώσετε, τροποποιήσετε, εμφανίσετε ή δημιουργήσετε αντιγραμμένα έργα από ή εκμεταλλευτείτε τα περιεχόμενα των διαδικτυακών μας κοινοτήτων με οποιονδήποτε τρόπο. Συμφωνείτε να αποζημιώσετε, να υπερασπιστείτε και να κρατήσετε την More Lemonade αβλαβή για οποιαδήποτε και όλες τις μη εξουσιοδοτημένες χρήσεις που μπορεί να κάνετε σε οποιοδήποτε υλικό στον ιστότοπο. Αναγνωρίζετε ότι η μη εξουσιοδοτημένη χρήση του περιεχομένου θα μπορούσε να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στην More Lemonade και ότι σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης, η επιχείρηση More Lemonade θα δικαιούται εντολές επιπρόσθετα οποιωνδήποτε άλλων ένδικων μέσων που διατίθενται βάσει νόμου ή δικαιοσύνης στην αποκλειστική δικαιοδοσία και τόπος διεξαγωγής στα δικαστήρια που περιγράφονται παρακάτω.

Στο βαθμό που η More Lemonade πιστεύει ότι έχετε παραβιάσει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της, η More Lemonade μπορεί να ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα ή άλλη κατάλληλη αρωγή σε οποιοδήποτε ομοσπονδιακό δικαστήριο που βρίσκεται στην Ελλάδα χωρίς να χρειάζεται να υποβάλει το θέμα σε διαμεσολάβηση/διαιτησία όπως αναφέρεται παρακάτω, και εσείς συναίνεση στην αποκλειστική δικαιοδοσία και τόπο διεξαγωγής σε τέτοια δικαστήρια.

Περιορισμοί στη χρήση

Η More Lemonade σάς χορηγεί μια μη αποκλειστική, μη μεταβιβάσιμη, περιορισμένη άδεια για να δείτε αυτόν τον ιστότοπο και το υλικό τις αναρτήσεις της More Lemonade στις άλλες διαδικτυακές κοινότητες και να κατεβάσετε ή/και να εκτυπώσετε τμήματα υλικού που ανακτήθηκαν από τις διαδικτυακές μας κοινότητες εφόσον ( α) χρησιμοποιείται μόνο για ενημερωτικούς, μη εμπορικούς σκοπούς και (β) δεν αφαιρείτε ή αποκρύπτετε τη σημείωση πνευματικών δικαιωμάτων ή άλλες ειδοποιήσεις. Κανένα μέρος της morelemonade.gr ή του περιεχομένου που δημοσιεύεται από την More Lemonade στις άλλες διαδικτυακές κοινότητες μας, δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί, αναδημοσιευτεί, αντιγραφεί, μεταδοθεί ή διανεμηθεί με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο, χωρίς τη ρητή γραπτή άδεια της More Lemonade.

Επιπλέον, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις διαδικτυακές κοινότητες της More Lemonade για:

 • απόκτηση μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις διαδικτυακές κοινότητες, τα δίκτυα ή τα συστήματα υπολογιστών μας,
 • παρέμβαση στη χρήση ή την απόλαυση των διαδικτυακών μας κοινοτήτων από οποιονδήποτε άλλον,
 • παραβίαση οποιουδήποτε νόμου σχετικά με τη χρήση δημόσιων τηλεπικοινωνιακών δικτύων και παρεμβολών ή διακοπής δικτύων ή ιστότοπων που συνδέονται με τις διαδικτυακές κοινότητές μας,
 • αντιγραφή οποιοδήποτε τμήμα του ιστότοπου ή οποιοδήποτε υλικό που δημοσιεύτηκε από την More Lemonade στις άλλες διαδικτυακές μας κοινότητες ή το περιεχόμενο εκτός από την τυχαία αποθήκευση σελίδων από έναν πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου ή για τη δική σας προσωπική εξέταση αργότερα, ή
 • “κακόβουλες δραστηριότητες”, παρέμβασης ή διακοπής τις διαδικτυακές μας κοινότητες ή οποιουσδήποτε διακομιστές που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με την υπηρεσία ή προωθούν οποιαδήποτε τέτοια δραστηριότητα

Αποποίηση ευθύνης και όριο ευθύνης

Η επιχείρηση More Lemonade θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να σας προσφέρει αδιάκοπη, λειτουργική χρήση των διαδικτυακών κοινοτήτων της: Τούτου λεχθέντος, δεν εγγυόμαστε ότι οι λειτουργίες που περιέχονται στις διαδικτυακές κοινότητες της More Lemonade θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς σφάλματα ή ότι οι διαδικτυακές κοινότητες ή οι διακομιστές θα είναι απαλλαγμένοι από ιούς ή άλλα επιβλαβή στοιχεία. Εάν ενημερωθούμε για τυχόν ελαττώματα, θα κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό για να τα διορθώσουμε.

Κατανοήστε ότι η Επιχείρηση More Lemonade αποποιείται κάθε ευθύνης για οποιαδήποτε απώλεια, τραυματισμό, αξίωση, ευθύνη ή ζημιά οποιουδήποτε είδους που προκύπτει από, προκύψει ή με οποιονδήποτε τρόπο σχετίζεται με: (1) τυχόν σφάλματα ή παραλείψεις από τις δικτυακές κοινότητες της More Lemonade, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, τεχνικών ανακρίβειων και τυπογραφικών λαθών· (2) τυχόν ιστότοπους τρίτων μερών ή περιεχόμενο σε αυτούς που έχουν άμεση ή έμμεση πρόσβαση μέσω συνδέσμων στις διαδικτυακές κοινότητες της More Lemonade. (3) κάθε πληροφορία που δημοσιεύεται από οποιοδήποτε τρίτο μέρος, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, πληροφοριών που δημοσιεύονται σε οποιοδήποτε σχετικό ιστολόγιο· (4) τη μη διαθεσιμότητα των διαδικτυακών κοινοτήτων της More Lemonade ή οποιουδήποτε τμήματος των διαδικτυακών μας κοινοτήτων. (5) η χρήση των διαδικτυακών κοινοτήτων της More Lemonade από εσάς. ή (6) η χρήση οποιουδήποτε εξοπλισμού ή λογισμικού σε σχέση με τις διαδικτυακές κοινότητες της More Lemonade.

Ιστότοποι τρίτων

Για διευκόλυνση της More Lemonade, οι διαδικτυακές κοινότητες μας ενδέχεται να περιλαμβάνουν συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων ή υλικό που είναι πέρα από τον έλεγχό της. Η More Lemonade δεν είναι υπεύθυνη για περιεχόμενο σε άλλους ιστότοπους εκτός των διαδικτυακών κοινοτήτων μας. Η χρήση οποιουδήποτε συνδεδεμένου από εσάς υπόκειται στους όρους και προϋποθέσεις χρήσης και την πολιτική απορρήτου που επιβάλλονται από τον χειριστή του συνδεδεμένου ιστότοπου και η More Lemonade αποποιείται κάθε ευθύνης σε σχέση με τη χρήση ενός συνδεδεμένου ιστότοπου.

Αλλαγές στους Όρους Χρήσης μας

Πάντα βελτιώνουμε και ενημερώνουμε τις διαδικτυακές μας κοινότητες για να βελτιώσουμε περαιτέρω την εμπειρία σας. Ως αποτέλεσμα, οι πολιτικές μας θα συνεχίσουν να εξελίσσονται. Η More Lemonade διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να τροποποιήσει, να προσθέσει ή να αφαιρέσει οποιονδήποτε από αυτούς τους Όρους και οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο από καιρό σε καιρό για οποιονδήποτε λόγο. Θα ειδοποιήσουμε αυτές τις αλλαγές δημοσιεύοντάς τις εδώ. Σας ενθαρρύνουμε να ανατρέχετε σε αυτή τη σελίδα σε συνεχή βάση για τους πιο πρόσφατους Όρους Χρήσης μας.

Διαφορές και Εφαρμοστέο Δίκαιο

Η παρούσα Συμφωνία θα διέπετε και θα ερμηνεύεται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξαιρουμένου αυτού του σώματος δικαίου που σχετίζεται με σύγκρουση νόμων. Τα μέρη συμφωνούν ότι οποιαδήποτε διαφωνία ή αξίωση που προκύπτει από ή σχετίζεται με την παρούσα Συμφωνία, ή η παραβίασή της, θα διευθετηθεί με δεσμευτική διαιτησία σύμφωνα με τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και τους τρέχων ισχύοντες κανόνες. Εάν κινηθεί οποιαδήποτε διαιτησία ή άλλη διαδικασία για την επιβολή ή την ερμηνεία της παρούσας Συμφωνίας ή ζητημάτων που σχετίζονται με αυτήν, το ουσιαστικά κυρίαρχο μέρος, όπως καθορίζεται από την απόφαση του δικαστή, θα δικαιούται να ανακτήσει εύλογες αμοιβές δικηγόρων και άλλα έξοδα και έξοδα που προκύπτουν σε αυτή τη διαιτησία ή προχωρώντας από το άλλο μέρος, πέραν οποιασδήποτε άλλης απαλλαγής που δικαιούται αυτό το κυρίαρχο μέρος· υπό την προϋπόθεση ότι σε καμία περίπτωση ο δικαστής δεν θα έχει την εξουσία να επιδικάσει ποινικές αποζημιώσεις.

Η αδυναμία μας να ασκήσουμε ή να επιβάλουμε οποιοδήποτε δικαίωμα ή διάταξη των Όρων δεν συνιστά παραίτηση από τέτοιο δικαίωμα ή διάταξη, εκτός εάν αναγνωριστεί και συμφωνηθεί εγγράφως από εμάς. Οποιαδήποτε αιτία αγωγής που μπορεί να έχετε σε σχέση με τις διαδικτυακές κοινότητες της More Lemonade πρέπει να ξεκινήσει εντός ενός έτους από την εμφάνιση της αξίωσης ή της αιτίας της αγωγής, διαφορετικά αυτή η αξίωση ή αιτία αγωγής θα παραγραφεί.

Παιδιά

Οι γονείς πρέπει πάντα να επιβλέπουν τα παιδιά τους ενώ βρίσκονται στο διαδίκτυο. Οι διαδικτυακές κοινότητες της More Lemonade δεν έχουν σχεδιαστεί ούτε προορίζονται για τη συλλογή προσωπικών πληροφοριών από παιδιά κάτω των δεκατριών ετών. Για να μπορέσουμε να συμμορφωθούμε με τον Νόμο για την Προστασία του Απορρήτου των Παιδιών στο Διαδίκτυο, ζητάμε από τα παιδιά κάτω των δεκατριών ετών να μην παρέχουν προσωπικές πληροφορίες στις διαδικτυακές κοινότητές μας.

Διεθνής χρήση

Η επιχείρηση More Lemonade δεν δηλώνει ότι τα υλικά στις διαδικτυακές κοινότητες της More Lemonade είναι κατάλληλα ή διαθέσιμα για χρήση σε άλλες τοποθεσίες. Εάν έχετε πρόσβαση στις διαδικτυακές κοινότητές μας εκτός της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατανοήστε ότι οι διαδικτυακές μας κοινότητες ενδέχεται να περιέχουν αναφορές ή/και συνδέσμους προς προϊόντα και υπηρεσίες που δεν είναι διαθέσιμα ή απαγορεύονται στη χώρα σας.

Οδηγίες κοινότητας της More Lemonade για “Σχόλια”

Η ρίζα της λέξης κοινότητα περιλαμβάνει τις έννοιες της «συντροφιάς» και της «ευγένειας», καθώς και της «κοινής ευθύνης». Συμμετέχοντας εδώ, συμφωνείτε να είστε διαχειριστής της κοινότητας της More Lemonade, και έτσι να δημιουργήσετε τη συντροφιά, την ευγένεια και την κοινή ευθύνη όπως περιγράφεται σε αυτές τις οδηγίες:

 • Πρέπει να είστε 13 ετών και άνω για να συμμετάσχετε σε αυτήν τη συνομιλία και εάν είστε μεταξύ 13-18 ετών, ο γονέας ή ο νόμιμος κηδεμόνας σας πρέπει να έχει διαβάσει τους Όρους μας και να έχει συμφωνήσει μαζί τους για να συμμετέχετε.
 • Η γλώσσα είναι ένα ισχυρό εργαλείο—χρησιμοποιήστε το με προσοχή και σεβασμό. Προσβλητικά, άχρωμα, βλαβερά, επιζήμια, υποτιμητικά, προκλητικά, προσβλητικά, υβριστικά, ενοχλητικά, άσχημα… σχόλια δεν θα γίνουν ανεκτά. Περίοδος.
 • Όπως και στα καταστήματά μας, η διατήρηση ενός φιλόξενου και ασφαλούς περιβάλλοντος είναι υψίστης σημασίας για εμάς. Η More Lemonade διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει ή να αφαιρεί σχόλια ανά πάσα στιγμή για οποιονδήποτε λόγο. (Παρακαλώ σημειώστε: εάν ένα μέρος ενός σχολίου κριθεί μη επιτρεπτό, ολόκληρο το σχόλιο δεν θα δημοσιευτεί.)
 • Διατηρείτε το δικαίωμα να επισημάνετε οποιοδήποτε σχόλιο θεωρείτε ακατάλληλο για άμεσο έλεγχο και πιθανή κατάργηση από τους συντονιστές της More Lemonade.
 • Για να συζητήσετε άλλα πιεστικά θέματα της More Lemonade—γενικές εμπειρίες ή ερωτήσεις καταστημάτων, ερωτήσεις τοποθεσίας, επιχειρηματικές ερωτήσεις, νέες προσφορές πωλητών, ενδιαφέροντα απασχόλησης ή άλλα θέματα που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση πελατών, επισκεφθείτε τη σελίδα Επικοινωνία.
 • Το προσωπικό της More Lemonade μπορούν να συμμετάσχουν στη συζήτηση με πελάτες, αλλά δεν θα εξετάσουν εσωτερικά ζητήματα ή θα απαντήσουν σε ερωτήσεις εκ μέρους της Εταιρείας της More Lemonade.

Διάφορα

Εάν οποιαδήποτε διάταξη της παρούσας Συμφωνίας κριθεί παράνομη, άκυρη ή για οποιονδήποτε λόγο ανεφάρμοστη, τότε αυτή η διάταξη θα θεωρείται ότι μπορεί να διαχωριστεί από την παρούσα Συμφωνία και δεν θα επηρεάσει την εγκυρότητα και την εκτελεστότητα τυχόν υπόλοιπων διατάξεων. Αυτή είναι η πλήρης Συμφωνία μεταξύ εσάς και της More Lemonade σχετικά με το αντικείμενο του παρόντος και αντικαθιστά οποιεσδήποτε προηγούμενες ή σύγχρονες γραπτές ή προφορικές συμφωνίες μεταξύ εσάς και της More Lemonade σε σχέση με τέτοιο θέμα. Η παρούσα Συμφωνία δεν μπορεί να αλλάξει, να παραιτηθεί ή να τροποποιηθεί παρά μόνο από την More Lemonade’s όπως προβλέπεται στο παρόν ή με άλλο τρόπο με γραπτή πράξη υπογεγραμμένη από την More Lemonade. Ούτε η παρούσα Συμφωνία, ούτε οποιοδήποτε δικαίωμα, υποχρέωση ή επανόρθωση βάσει της παρούσας είναι εκχωρήσιμα, μεταβιβάσιμα, μεταβιβάσιμα ή υποαδειοδοτούμενα από εσάς, εκτός από την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της More Lemonade, και οποιαδήποτε απόπειρα εκχώρησης, μεταφοράς, ανάθεσης ή δευτερεύουσας άδειας θα είναι άκυρη. Η More Lemonade μπορεί να εκχωρήσει, να μεταβιβάσει ή να μεταβιβάσει την παρούσα Συμφωνία ή οποιοδήποτε δικαίωμα ή υποχρέωση ή επανόρθωση που απορρέει από την παρούσα κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Καμία παραίτηση από κανένα μέρος από οποιαδήποτε παραβίαση ή αθέτηση βάσει του παρόντος δεν θα θεωρείται παραίτηση από οποιαδήποτε προηγούμενη ή μεταγενέστερη παραβίαση ή αθέτηση υποχρέωσης. Οποιαδήποτε επικεφαλίδα, λεζάντα ή τίτλος ενότητας που περιέχεται στο παρόν Συμφωνητικό εισάγεται μόνο για λόγους ευκολίας και σε καμία περίπτωση δεν ορίζει ή επεξηγεί οποιαδήποτε ενότητα ή διάταξη του παρόντος.