η ιστορία μέχρι τώρα

Η αρχή, η έμπνευση, το trend, το καθοδόν και το τελικό αποτέλεσμα!

2003 στην Σκιάθο

Όλα ξεκίνησαν το 2003 τρέχοντας ένα  poolbar στην Σκιάθο, όπου για να νοστιμίζουμε τα ποτά που προσφέραμε στους πελάτες, κερνούσαμε από την φραπιέρα φρέσκο λεμόνι με ζάχαρη. μαγικό μείγμα που πετυχαίνει καλό αποτέλεσμα συνδυάζοντας όλα σχεδόν τα είδη ποτών.

το trend

Κάποια στιγμή μας ζήτησαν να πιούμε κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ και μαζί με την πρώτη λεμονάδα γενήθηκε και ένα τρέντ το οπίο συνεχίστηκε όλες τις σεζόν ώς houselemonade.

2013 στο Καθοδόν

Το 2013 ξεκίνηση μαζί με το “Καθοδόν” burger and beer bar, στην κατερίνη η πώληση σπιτικής λεμονάδας, η συνταγή της είναι αυτή που σήμερα θα την βρεις μέσα σε ένα μπουκάλι more και την δημιούργησε η Μαμά Ειρήνη. τότε βέβαια υπήρχε σε μορφή συμπικτόματος και την αραιώναμε την ώρα του σερβερίμσματος. Την βελτιώσαμε με ωραίο ποτήρη και φίλα μέντας, χοντρό καλαμάκι και πάντα παγωμένη.

Η ζήτηση

Στην προσπάθεια να βελτιωθούμε και να έχουμε σταθερή ποιότητα, εφαρμόσαμε μπουκαλάκια μιας χρήσης 0,33l, και η πώληση τριπλασιάστηκε άμεσα και έφερε και μαζί της ζήτηση από συναδέρφους του κλάδου οι οποίοι αντιλήφθηκαν από κοινού πελάτες μας την επιτυχία της.

Team more…

Ένα οικογενειακό συμβούλιο με την Μαμά Ειρήνη και την αδερφή Αλεξάνδρα πρην την πανδημία είχε ως αποτέλεσμα να καλύψουμε την ζήτηση και να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που μπορεί να πουληθεί χονδρικά με επιτυχεία. Η Αλεχάνδρα που δημιούργησε το design και λογότυπο με την team της σε ένα μικρό δημιουργικό γραφείο στην Φραγκούρτη γερμανίας είναι υπεύθυνη more and more and more and more…

Αλληλογραφία

Εγγραφθείτε στην ενημερωτική μας αλληλογραφία να είστε πάντα ενημερωμένοι με τα νέα μας και τυχών events!